Tallinna jõuluturg

Tallinna Raekoja platsil, suursuguse raekoja hoone kõrval toimub muinasjutulise hõnguga jõuluturg, kus tundub, et kõik on võimalik! Tegevuse süda on Eesti tähtsaim ja Euroopa esimene jõulupuu, mille traditsioonid ulatuvad aastasse 1441.

Elav jõulumaa on dekoreeritud kuuskede, jõuludekoratsioonide ja -tuledega. Kaupmehed pakuvad laias valikus käsitööd ja kohalikud toitlustajad valmistavad eestipäraseid jõulusööke verivorstist-hapukapsast piparkookideni ning keha soojendavaid jõulujooke. Pisemaid laadakülastajaid rõõmustavad karussellid ja südamed teeb soojaks mitmekesine jõuluprogramm.

Jõuluturu tõeline pärl on oma majas lapsi vastu võttev jõuluvana. Ja üllatus, üllatus – jõuluvana saabub koos põhjapõdraperega!

Jõuluturg on avatud iga päev kl 10.00 kuni kl 19.00.
Kuumad joogid kuni kl 23.00.

Tule ja naudi imelist jõuluaega terve perega!