Laste Vabariik Pärnumaal

 

Pärnumaa-Pärnumaa, Laste Vabariik on teel! Kaasas ikka tükike teatrit, mängu ja nalja, aga ka õpetlikud-põnevad töötoad ja lustakas labürint-mänguala! Ja laval – seal olete ju ka teie ise! Kas kujutate ette, et august ongi kohe-kohe lõppemas. Küll on vahva, et saame kooliaja algust tähistada koos teiega!

K, 30. augustil kella 13-22.30 Paikusel, Paikuse põhikooli õuealal
N, 31. augustil kella 10-15 Kilingi Nõmmel, Kilingi-Nõmme suveaias
R, 1. septembril kella 10.45-14 Tõstamaal, Tõstamaa mõisas
L, 2. septembril kella 12-16 Ares, Are avatud noortekeskuse õuealal

Vaata, mis ees ootab, Laste Vabariigi pildigaleriist. Samuti hoia silma peal Laste Vabariigi kaardirakendusel Lastejaamas – seal näed täpselt, kus meie auto parasjagu asub ja mida sealkandis veel põnevat uudistada on.

Kohtumiseni, kõik Pärnumaa väikesed ja suured!