Laste Vabariigi vabalava artistid

Laste Vabariik on taasiseseisvumispäeval, 20. augustil kella 11-16 Tallinnas Maarjamäel, kus koostöös Eesti Ajaloomuuseumiga toimub lustakas perepäev.

Laste Vabariigi vabalaval astuvad üles artistid, kes on Laste Vabariigis selle suve jooksul juba üles astunud ja oma sütitava esinemisega meelde jäänud.

Tutvustame teile lähemalt Laste Vabariigi vabalava artiste.

PAULA KIVIMÄE ja SABINE KRAIS Paidest! Nende sõpruski on alguse saanud muusikast. Homsel kontserdil soovivad nad pakkuda rõõmu ja julgustada kõiki tegema seda, mis neile endale kõige rohkem meeldib. Laval kella 14st.

 

 


LAULUSTUUDIO FA-DIEES LAULJAD Muhust, Tartust ja Tallinnast, kes tunnevad muusikast ja selle jagamisest nii suurt rõõmu, et see pakatab ka publikusse ja nad laulaks lõputult, kui vaid aeg ei piiraks. Laval kella 14.30st.

 

 

 


ÕED-VENNAD RISTIKHEINAD VÄHENDATUD KOOSSEISUS Tarvastust! Poiste duo, kelle muusika ja lavaline sarm on kombinatsioon indie-filmide elegantsest muretusest ja Eesti laululoome paremikust läbi mitme aastakümne. Laval kella 15.15st.

 

 


LOTTE Leiutajatekülast! Eesti laste suur lemmik raamatutest, multikatest, filmidest, muusikalist ja kes teab, kust veel. Lotte – see õige, kes laulab, tantsib ja teeb ehk mõne trikigi! Laval kella 13st. 

 

 

 

Kohtumiseni, kõik väikesed ja suured! Tulge, mängime!