ÜLESKUTSE! Tule 20. augustil Laste Vabariigi vabalavale!

ÜLESKUTSE! Noor laulja, pillimees, kunstnik, luuletaja, näitleja, jutuvestja, maag, tantsija või muidu lahe tegelane, kes Sa oled sündinud vabas Eestis!

Laste Vabariik tähistab järgmisel pühapäeval, 20. augustil Tallinnas Maarjamäe lossi õuel koos Eesti Ajaloomuuseumiga Eesti taasiseseisvumispäeva ja kutsub selle tähtsa sündmuse puhul vabalavale ägedaid esinejaid!

Tule üksi, koos sõprade või perega – nii kuidas julgem on! Oodatud on nii üksikesinejad kui kollektiivid. Kirjuta meile aadressil marju@elk.ee, miks just Sina sel päeval Laste Vabariigi lavale esinema sobiksid, saada võimalusel ka link oma videole.

Ootame kirju pühapäeva, 13. augusti õhtul kella 18ni. Vabalava programmi kuulutame välja kolmapäeval, 16. augustil Minaka.ee kodulehel ja Facebookis.

Tule, tähistame koos Eesti taasiseseisvumispäeva!

Foto: Marju Kask