Laste Vabariik külas “Lastetoas”

Laste Vabariigi idee autor, Eesti Lastekirjanduse Keskuse direktor Triin Soone rääkis ETV2 saates “Lastetuba”, mida põnevat suvine elamustuur Laste Vabariik pakub, milline on Laste Vabariigi uhke auto ning mida kujutab endast Laste Vabariigi pass. Koos Triinuga käisid telemajas etenduse “Kõige parem sünnipäev” tegelane Kass Kusti ning tema hea sõber, näitleja Kirsto Veinberg. Vaata ETV2 kodulehelt järele!

Laste Vabariik “Lastetoas”

Laste Vabariik läheb teele juba järgmisel nädalal! Esimene peatus on 25. mail Põltsamaal.

Otsi Laste Vabariik üles ka Facebookist: https://www.facebook.com/lastevabariik/ Sealt leiad kõige värskemat infot Laste Vabariigi tegemiste kohta ning saad ennast kirja panna oma kodukandis toimuvale Laste Vabariigi päevale.

Kohtumiseni juba õige varsti!

Foto: Ülo Josing (ERR)