Pühapäeval toimub Laulukarusselli finaal

“Laulukarusselli” saadetes on laulnud parimad Eesti noored lauljad. Pühapäeval, 19. märtsil kell 19.10 ETV kanalil toimuval finaalkontserdil kohtuvad parimatest parimad!

Kõige noorematest lauljatest võistlevad Minna Marie Truus, Vaike Kütt, Kredi-Marii Kütt ja Martin Makarov; keskmises vanuserühmas laulavad Triinu Johanna Sepp, Beatriche Khuber, Joosep Käär ja Krislin Sallo ning vanema vanuserühma finalistid on Ariana Arutjunjan, Kristo Saarna, Adele Sillat ja Sireli Salum.

Üllatusosalisena võistleb ka eelvoorusaadete publiku lemmik – laulja, kes kogus telefonihääletuses kõige rohkem vaatajate poolehoidu. Muidugi on kõigil lauljatel selgeks õpitud uus laul ja vanuserühma parimad lauljad selgitab žürii. “Laulukarusselli” Grand Prix’ võitja selgub aga televaatajate telefonihääletuse tulemusel.

Saatejuhid on Kristel Aaslaid, Mai Palling ja Telepoiss Märten Matsu, lauljaid saadab bänd Urmas Lattikase juhatusel. Režissöör Elo Selirand, toimetajad Laura Kõrvits ja Birgit Rae, produtsent Kadi Katarina Priske.