Lärmisepa tänava Lota

Lavastaja Ivo Eensalu

Kunstnik Kristi Leppik
Dramatiseerija Johanna Huss
Osades Liisa Aibel, Andrus Albrecht (külalisena), Jaune Kimmel (TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia), Getter Meresmaa (TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia), Eili Neuhaus, Toomas Suuman, Mihkel Vendel (TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia)
Rakvere teater

Suur õde ja vend kiusavad väikest Lotat. Kord ei sobi ta mereröövleid mängima, kord on jalgratas liiga suur ja lausa kisub teelt kõrvale. Vihmaga ei tohi õue minna ja haigena peab voodis lamama. Öösel hakkab üksi kurb. Kampsun kõditab ja torgib. Ja üleüldse on kõik Lota vastu alalõpmata nii pahad.

Aga teinekord jälle tundub Lotale, et ta oskab peaaegu kõike. Ja kujutage ette, siis ta teebki kõike, sest mitte miski ei suuda takistada väikest tüdrukut, kel on maailm peo peal.

Lota on väike tüdruk, kes elab ema-isa ning vend Joonase ja õde Miia-Mariaga Lärmisepa tänaval. Seal juhtub alati midagi, sest kord agar ja krapsakas, siis jonnakas ja pahur ning seejärel abivalmis ja rõõmus Lota teeb kõik endast oleneva, et Lärmisepa tänaval igav ei hakkaks.

Koguperelavastus jõulumaaga “Lärmisepa tänava mängud” ja temaatilise kingitusega esietendub detsembris 2016.

Vaata veel:

http://www.rakvereteater.ee/teater/lavastus/larmisepa-tanava-lota/

http://www.kultuur.info/syndmus/larmisepa-tanava-lota-2017/