Simple Session 17

Simple Session on Euroopa suurim ekstreemspordivõistlus, mis toimub 4.-5. veebruaril Tallinnas, Saku Suurhallis. Kohal on maailma esirulatajad ja BMX sõitjad. Ühel päeval toimuvad eelsõidud ja järgneval finaalsõidud.

Võistlusest võtab sel aastal osa ligikaudu 140 oma ala tippu umbes 30 riigist, tehes sellest kõige rahvusvahelisema ekstreemspordi sündmuse maailmas. Saku Suurhalli kerkib võistluse ajaks unikaalne ja hiigelsuur võistluspark, mis ühendab mõlema võistlusala väga erinevad ning keerukad nüansid geniaalselt üheks vingeks vaatemänguplatsiks.

Võistlused lööb lahti laupäev, 4. veebruar, mil terve päeva jooksul toimuvad Saku Suurhallis nii rula- kui ka BMXi kvalifikatsioonid ning sõitmas näeb kõiki võistlusele pääsenud Eesti sõitjaid. Pühapäeval, 5. veebruaril vallutavad pargi juba sõelale jäänud võistlejaid, kelle osalusel kulmineerub “Simple Session” võimsate finaalidega, millele paneb punkti auhinnatseremoonia.

http://kultuur.info/syndmus/simple-session-17/