Rapla Ühisgümnaasiumi moeshow “Utoopia”

Rapla Ühisgümnaasiumi traditsiooniline moeshow, mis sel korral kannab nime “Utoopia”. Lisaks kooli 4.-12. klasside moekollektsioonidele on laval mitmed üllatusesinejaid ning Noortebänd 2016 võitja The Notes.

3. veebruaril algusega kell 18.00 on Rapla Ühisgümnaasiumi võimlas toimumas traditsiooniline moeshow, mis sel korral kannab nime “Utoopia”. Üritusel astuvad lavale Rapla Ühisgümnaasiumi 4.-12. klassid, mitmed üllatusesinejad ning peaesinejana vallutab lavalaudu Noortebänd 2016 võitja ansambel The Notes.
Moeshow eesmärgiks on olla samal ajal nii kogukonda ühendav kui noori ning ka vanemaid arendav ning inspireeriv meelelahutus, jäädes kõige selle juures kergesti jälgitavaks igas vanuses inimesele. Ürituse tuluga toetatakse SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi.

Vaata lisa: http://kultuur.info/syndmus/rapla-uhisgumnaasiumi-moeshow-utoopia/